Saint-Gobain Eestis pälvis Top Employer tiitli ka 2023 aastal

Top Employer 2023
Top Employer 2023

Rahvusvaheline Top Employer Institute kuulutas välja 2023. aasta maailma parimad tööandjad.

Saint-Gobain grupp on antud tiitli välja teeninud juba kaheksandat aastat järjest. Eestis pälvis Top Employer tunnustuse ühena kahest ettevõttest Saint-Gobain.

Tiitel määratakse kõigepealt riigi ehk kohalikul tasandil, seejärel regiooni tasandil ning lõpuks koondtasandil ehk üleilmselt.

Üleilmse tipptööandja sertifikaat antakse ettevõtetele, mis on saanud tiitli kohalikul tasandil vähemalt 20 riigis ja eri maailmajagudes.

Saint-Gobain sai 2023. aasta üleilmse TOP EMPLOYER tiitli tänu oma kohaliku tasandi sertifikaatidele, mis on välja antud juba 40 riigis.

Organisatsiooni uuring tugineb igas riigis tehtavatele vaatlustele, mis hõlmavad enam kui 400 töötingimusi puudutavat küsimust,

mida auditeeritakse ning mis seejärel sertifitseeritakse.

Parimad meeskonnad mitmekesises ja kaasavas töökeskkonnas.

Sellel uuel ülemaailmsel tipptööandja sertifikaadil on kahtlemata tähtis roll meie Grow & Impact strateegilise plaani rakendamisel vajalike talentide hoidmiseks ja kaasamiseks. Seega on see täitmaks ühe meie kuuest tegevuse prioriteedist: "Parimate meeskondade loomine mitmekesises ja kaasavas töökeskkonnas".

Erandlikud ajad toovad inimestes ja organisatsioonides esile parima ja tänavune parimate tööandjate sertifitseerimisprogramm on selle suurepäraseks tõestuseks, ütlesTop Employer Institute´i tegevjuht David Plink.